Selecteer een pagina
About Me

Hi! Ik ben Diana

Auteur

Hi! Ik ben Diana

Naast schrijfster en therapeut ben ik directeur van een drietal bedrijven in de (kraam)zorg.

Met Handle with Care Geboortezorg bieden wij meer dan kraamzorg alleen, zodat we ouders en hun pasgeboren kind zo goed mogelijk kunnen helpen bij de eerste stapjes van een nieuw leven.

Daarnaast is HWC Opleidingen het (kraam)zorg opleidingscentrum in Nederland.

 

Met Because u Care, een jong en persoonlijk bedrijf,  willen wij het verschil maken door de juiste match te leggen tussen enthousiaste professionele kraamverzorgenden en kraamzorgbureaus die
behoefte hebben aan (tijdelijke) ondersteuning.
Maar we matchen ook (aanstaande) moeders met hun persoonlijke PA, Mama’s rechterhand.

 

in de pers

baby onder stress

Hier hou ik jullie op de hoogte van alles wat in de pers gaat verschijnen.

Vanaf het moment dat ik ben gaan werken in de Geboortezorg in 2015, viel ik van de ene in de andere verbazing. Misschien komt het door mijn opleiding psychologie en mijn specialisatie in stressmanagement of door de ernstige problematiek die ik heb gezien gedurende mijn jaren in de GGZ. Waarom worden zwangere vrouwen nauwelijks mentaal begeleid? Waarom is er zo weinig kennis over stress onder geboortezorgprofessionals? Waarom wordt er zo beperkt samengewerkt? Waarom pakken veel kraamverzorgende liever een vaatdoek, dan dat ze een gesprek aangaan met een kraamvrouw? Waarom vinden we het met z’n alle zo moeilijk om goede psychische en sociale zorg te bieden in de geboortezorg? Hallo, dit is het begin van een nieuw leven! Die baby ligt te marineren in de gevoelens van de moeder. De blauwdruk voor de toekomst wordt nu geprint.

Verloskundigen en kraamverzorgenden bieden zwangeren en nieuwe moeders professionele geboortezorg, maar zij moeten veel meer in staat gesteld worden om ook psychische en sociale zorg te leveren. Hoewel ik me er bewust van ben dat de beleveniswerelden van de verloskundige en de kraamverzorgende soms nogal ver uit elkaar liggen, heb ik er bewust voor gekozen om jullie (in dit boek) toch gezamelijk aan te spreken. Jullie moeten het namelijk samen doen. Alleen dan gaat het lukken. En hoe dat gaat lukken, leg ik graag uit.

KVK-nummer 73477540 | BTW-nummer 8602.45.408.B.01 | Gravenkasteel 30 6028 RL Gastel | Algemene voorwaarden | Verzend- en leveringsvoorwaarden